Home

Gedaan met sleuren,
huur je kinderwagen on the go. Strollo is hét verhuurplatform voor buggy’s.

Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’
Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’

Hoe werkt het?

app.strollo.be

1. Registreer
of log in

2. Selecteer locatie
en gewenste dag

3. Scan QR-code buggy
en ontgrendel

4. Lever in
op een Strollo-locatie

Nieuws

Shared Mobility Rocks

Strollo zal deel uitmaken van de line-up van Shared Mobility Rocks 2024, het opvallende internationale evenement voor gedeelde mobiliteit dat plaatsvindt op 6 februari 2024 in Brussel. Een uitstekende kans om te netwerken.

Lees meer

Nieuwe Strollo Steden

Strollo knoopt voortdurend gesprekken aan met steden en gemeenten. Zowel in België als Nederland groeit de interesse enorm en in afwachting van de eerste reeks steden willen we jullie graag op de hoogte houden van proefprojecten. Heel wat steden tasten nog schoorvoetend de mogelijkheden af om onze deelbuggy’s te integreren in de stedelijke mobiliteitsinfrastructuur. Deze […]

Lees meer

Strollo Cares

Met Strollo willen we bijdragen aan de deeleconomie met een volledig ecologisch gerechtvaardigd, herbruikbaar en recycleerbaar product. Strollo-gebruikers hebben oog voor de toekomst. Ze geloven dat eigendom niet gaat over het kopen van spullen, maar over verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet en medemensen.

Lees meer

How we stroll

Word strollo
partner!

Aanbod voor steden

Strollo verandert de stedelijke mobiliteit voor iedereen met jonge kinderen. Geen gezeul meer met kinderwagens, maar huur een kinderwagen on the go. Implementeer eenvoudig Strollo-punten op strategische locaties in jouw stad. Stimuleer toerisme, cultuur en de locale economie terwijl je investeert in duurzame mobiliteit. Strollo, jouw partner in een kindvriendelijke stad.

Word partner

Wanneer u een leisure- of hospitalitylocatie runt, is Strollo de perfecte partner om uw aanbod en service naar een nog hoger niveau te tillen. Bied uw bezoekers gemak, comfort en duurzaamheid. Profiteer van onze expertise in mobiliteit en ontdek hoe Strollo u kan helpen bij het creëren van een uitzonderlijke ervaring voor uw gasten. Strollo biedt zoveel meer dan service.

Adverteren

Strollo’s kinderwagens bieden een unieke kans voor merken om op te vallen in de drukke stad of bij een interessante doelgroep van Strollo-gebruikers: (groot)ouders met kleine kinderen. Het frame van onze buggy’s fungeert als een uitstekend advertentieplatform. De app biedt dan weer tal van digitale advertentiemogelijkheden of voor opties voor  loyaliteitsprogramma’s.

Care, don’t carry
Let’s stroll together
They see me strollin’
Care, don’t carry
Let’s stroll together
They see me strollin’

Specifications

Adjustable backrest

Three-point belt with bracket

Storage tray

Shopping hooks

Robust and warm seat

Preorder your
strollo now

    Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
    Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!