Nieuwe Strollo Steden

Strollo knoopt voortdurend gesprekken aan met steden en gemeenten. Zowel in België als Nederland groeit de interesse enorm en in afwachting van de eerste reeks steden willen we jullie graag op de hoogte houden van proefprojecten. Heel wat steden tasten nog schoorvoetend de mogelijkheden af om onze deelbuggy’s te integreren in de stedelijke mobiliteitsinfrastructuur. Deze gesprekken weerspiegelen niet alleen de groeiende vraag naar flexibele en duurzame mobiliteitsoplossingen, maar ook de bereidheid van lokale overheden om innovatie te omarmen.

Strollo blijft zich inzetten voor het creëren van partnerschappen die de mobiliteit van gezinnen verbeteren en tegelijkertijd steden leefbaarder maken. Blijf op de hoogte van onze vooruitgang terwijl we blijven werken aan een toekomst waarin mobiliteit voor iedereen gemakkelijk en duurzaam is.

Preorder your
strollo now

    Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
    Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!