Adverteren

Marketing
Partnerships

Adverteren met Strollo – Bereik ouders onderweg
Ontdek hoe Strollo’s unieke combinatie van offline en digitale advertentiemogelijkheden je merk in contact brengt met een waardevolle doelgroep – mensen met jonge kinderen – terwijl ze onderweg zijn.

Mobile marketing & advertising

Strollo’s kinderwagens bieden een unieke kans voor merken om op te vallen in de drukke stad. Het frame van onze buggy’s fungeert als een uitstekend advertentieplatform. Bedrijven kunnen hun merk en producten adverteren op de flank van de Strollo-buggy’s, waardoor ze onder de aandacht komen als rijdende billboards met aandoenlijke kleuters als vaandeldragers. Deze fysieke reclamedragers bieden een directe verbinding met een divers en mobiel publiek.

Digital Advertising

Maar Strollo gaat nog verder. Onze mobiele app verandert niet alleen de manier waarop ouders met kinderen reizen, maar opent ook de deur naar dynamische digitale marketing. Door de locatiegegevens van app-gebruikers te analyseren, kunnen we op maat gemaakte advertenties leveren. Staat er een speciaal stadsevenement op stapel? Is er een promotie bij een bepaalde winkelketen? Strollo-appgebruikers worden op het juiste moment en de juiste plaats bereikt met relevante aanbiedingen en informatie, waardoor hun ervaring nog waardevoller wordt.

Loyaliteit en Samen Groeien

Met onze loyaliteitsprogramma’s kunnen we Strollo-gebruikers belonen voor hun vertrouwen in ons platform. Het is niet alleen een manier om punten te verdienen en te verzilveren, maar ook een kans om met aangesloten marketingdeals te profiteren. Samen met Strollo kunnen steden en bedrijven een hechte gemeenschap van ouders en gezinnen opbouwen en hen belonen voor hun trouw met exclusieve voordelen en aanbiedingen. Samen kunnen we groeien en gedijen.

Bewegingsdata – de hartslag van de stad

Tot slot biedt Strollo’s locatietracking de mogelijkheid om waardevolle gegevens te verzamelen over hoe onze buggy’s door de stad bewegen. Van looplijnen in drukke winkelstraten tot heatmaps in levendige attractieparken, deze geanonimiseerde gegevens bieden inzichten die van onschatbare waarde zijn voor lokale economieën, toeristische bestemmingen en culturele hotspots. We respecteren strikt de GDPR-richtlijnen om de privacy van gebruikers te waarborgen terwijl we steden helpen floreren met slimme mobiliteit.

Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’
Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’

Formules & pakketten

Strollo Mobile Marketing Hub

Zet Strollo’s app in als dynamische marketingtool om gerichte advertenties, pushmeldingen te sturen of loyaliteitsprogramma’s uit te bouwen of te versterken. Strollo bereikt een unieke community met jonge kinderen.

Strollo Advertentiepartnerschap

Laat Strollo’s buggy’s fungeren als fysieke advertentiedragers in jouw stad. Promoot je merk met op maat gemaakte advertenties op de buggy’s. Creëer visuele impact en zichtbaarheid, en maak indruk in de stad en ondersteun de lokale economie, cultuur of toerisme.

Strollo Geo-insights

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Strollo’s innovatieve mobile marketing- en advertentiemogelijkheden jouw stad of bedrijf kunnen transformeren. En laat ons samen alle voordelen in kaart brengen.

Preorder your
strollo now

    Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
    Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!