Steden

Steden

Deelbuggy’s zijn de missing link in de hedendaagse stedelijke mobiliteit, maar Strollo verandert alles. Sluit je nu aan bij ons netwerk.

Strollo biedt (adem)ruimte aan mensen met jonge kinderen. Geen gezeul meer op trein, tram, bus of in die krappe kofferbak van de auto… Nee, huur je Strollo on the go en geniet zorgeloos van je uitstap met jonge kinderen.

Iedereen vaart er wel bij. Zorgeloos met die kids door de stad flaneren, doet meer consumeren: van toerisme, van cultuur en van al het leuks dat de stad te bieden heeft.

Wat is er nodig?

Strollo kan je supereenvoudig implementeren in je stad. Het is zelfs de meest eenvoudige vorm van deelmobiliteit in vergelijking met deelauto’s, -scooters, -fietsen, -cargobikes of -steps. Wat je nodig hebt? Ruimte en engagement. Ruimte om de Strollo-vloot te kunnen stallen. Dat is het belangrijkste.

Strollo integreer je het best op de meest relevante mobiliteitsknooppunten of hotspots in de stad. In (de buurt van) het station bijvoorbeeld, of aan het toeristisch infopunt of stadsloket, aan de belangrijkste parkeerpunten… Overal waar de kinderen het lopen moe kunnen worden.

En nog leuker: meerdere Strollo-punten in je stad stimuleren het rondstruinen en het maakt het oppikken of inleveren van de buggy stukken eenvoudiger. Kinderwagen on the go, as you go.

Wil je Strollo integreren in de publieke ruimte?
Dan helpt Strollo bij de implementatie. Strollo heeft verschillende partners die kunnen helpen met aangepast straatmeubilair of infrastructuur.

Als provider of as a service?

Strollo implementeren in je stad kan op verschillende manieren en volgens verschillende formules.

Zo kan je als stad provider worden van Strollo en dat betekent dat de stad een buggyvloot aanschaft en hierover de regie in handen neemt: van de locatie waar ze worden aangeboden, het al dan niet zetten van een huurtarief voor gebruikers tot de opvolging van de basishygiëne en -onderhoud. Uiteraard heeft Strollo ook een specifieke onderhoudsformule voor het groot onderhoud van de buggyvloot.

Een andere aanpak is Strollo as a service waarbij de stad een ontzorgende overeenkomst afsluit. Dat kan volgens verschillende formules afhankelijk van de grootte van de vloot en het gekozen onderhoudspakket en of specifieke vervangservice.

Nieuwe generatie duurzame mobiliteit

Strollo kiest resoluut voor duurzame mobiliteit en doet dat op verschillende niveaus. Op productniveau gaat het om een circulair design uit duurzame, dan wel gerecycleerde materialen, met een lange levensduur, die hersteld kunnen worden en end-of-life gerecycleerd.

Zowel voor de assemblage van de buggy als het jaarlijkse onderhoud ervan wordt er samengewerkt met de sociale economie. Ook dat is een deel van de duurzame visie van Strollo.

Daarenboven wil Strollo als verhuurplatform ook een duurzame band opbouwen met haar gebruikers en de omgeving. Strollo wil de jongste generatie mee in vervoering brengen en een voorbeeld stellen als slimme stedelijke mobiliteit én deeloplossing.

Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’
Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’

Formules & pakketten

Full Ownership partners

In dit model kies je als stad voor de aanschaf van een Strollo kinderwagenpark en word je zelf provider van de dienst of maak je zelf een organisatie of stadsdienst dan wel personeel verantwoordelijk voor het beheer van de buggyvloot, de locatie en de basishygiëne en het onderhoud.

Als stad bepaal je autonoom de aanbiedingsmodaliteit en de organisatie van het verhuur of gebruik. Uiteraard begeleidt Strollo het onderhoud of kunnen er specifieke servicepakketten worden afgesproken.

Het voordeel is dat je als stad beleidsmatig kan investeren in de toekomst van de stad(smobiliteit) volgens een eigen visie én afschrijvingsformule.

Strollo Full Service partners

Als stad begeleid je wel de integratie van de deelbuggy’s maar sluit je een full service overeenkomst met Strollo.

Deze formule wordt uitgewerkt op maat van het aantal buggy’s en de specifieke wensen op het vlak van gebruiksvoorwaarden.

Zonder enige zorg én aan lage instapkost kan het mobliteitsaanbod zo snel worden uitgebreid op de specifieke behoeften en budgetten. Met een duidelijk zicht op de maandelijkse of jaarlijkse uitgaven.

Deze formule legt de verantwoordelijkheid ook volledig bij Strollo en laat meteen toe om zelf zeer nauwkeurig te plannen, of het systeem geleidelijk aan te implementeren. Afhankelijk van de gekozen onderhoudsformule word je als stad helemaal ontzorgd.

Duurzaamheid & onderhoud

Strollo heeft de buggy’s ontwikkeld vanuit een duurzame visie. Uiteraard is het systeem gebaat bij community engagement: zowel in goed beheer van de buggy als het netjes inleveren na gebruik.

Strollo biedt ook modules en producten aan om de gebruikers optimaal te assisteren in het netjes houden van de buggy’s.

Strollo heeft ook een jaarlijks service pakket voor het groot onderhoud van de buggyvloot. Dit is altijd in samenwerking met de sociale economie.

De Strollo-herstelservice zorgt dan weer voor de opvolging van problemen en zorgt ervoor dat er binnen de 48 uur een herstelling heeft plaatsgevonden of dat de buggy vervangen wordt. Zo wordt het euvel zo snel mogelijk verholpen.

Preorder your
strollo now

    Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
    Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!