Shared Mobility Rocks

Strollo zal deel uitmaken van de line-up van Shared Mobility Rocks 2024, het opvallende internationale evenement voor gedeelde mobiliteit dat plaatsvindt op 6 februari 2024 in Brussel. Geen gewone conferentie; maar veeleer geïnspireerd door muziekfestivals biedt Shared Mobility Rocks een boeiend platform voor hoogwaardige presentaties over gedeelde mobiliteit. Een uitstekende kans om te netwerken.

Dit evenement behandelt verschillende thema’s, waaronder autodelen, fietsdelen, mobiliteit als dienst (MaaS), carpoolen, openbaar vervoer, innovaties en nieuwe vormen van gedeelde mobiliteit, evenals lokale en bovenlokale beleidsmaatregelen en strategieën voor gedeelde mobiliteit. Laat weten of we je daar kunnen ontmoeten?

Sinds de eerste editie in 2019 heeft Shared Mobility Rocks zich snel gevestigd als een toonaangevend evenement in de sector, met minstens 200 deelnemers en 50 sprekers voor elke editie. Het evenement reist de wereld rond en past zich aan aan de lokale omgeving, waardoor het een internationaal perspectief combineert met lokaal relevante inzichten.

Voor deelnemers biedt Shared Mobility Rocks de kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van gedeelde mobiliteit in een inspirerende festivalachtige setting. Of je nu een professional uit de industrie bent, een overheidsfunctionaris, een gekozen vertegenwoordiger, een consultant of een activist, het evenement streeft naar een creatieve en open sfeer voor inspirerende uitwisselingen. Interactieve sessies en gezellige momenten bieden het publiek volop de gelegenheid om zich tijdens de conferentie uit te drukken.

Voor sprekers is Shared Mobility Rocks een podium om expertise te delen met een publiek dat toegewijd is aan en geïnformeerd is over gedeelde mobiliteit. Hier krijg je de kans om je toekomstvisies, actieplannen of concrete prestaties te presenteren. Dankzij de unieke en inspirerende sfeer van Shared Mobility Rocks, die het onderscheidt van andere conferenties, kun je maximaal impact genereren.

We kijken uit naar dit opwindende evenement en de mogelijkheid om deel uit te maken van de gedeelde mobiliteitsgemeenschap. Blijf op de hoogte van verdere updates en bevindingen van Shared Mobility Rocks 2024!

Meer informatie over het evenement is beschikbaar op de Shared Mobility Rocks-website.

Let’s rock the future of shared mobility!

Preorder your
strollo now

    Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
    Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!