Partners

Strollo
Partners

Strollo: jouw partner in Hospitality & Leisure!

Bij Strollo zijn we gepassioneerd door het verbeteren van de mobiliteitservaring voor mensen met jonge kinderen. En deze missie sluit vast aan op jullie permanente streven naar optimale klantenservice in een kindvriendelijke omgeving. Attractieparken en dierentuinen onderschrijven het surplus van Strollo in hun aanbod. Ook hotelketens en vakantieparken integreren het in hun aanbod. Word Strollo-partner én verhoog het comfort en de beleving.

Waarom samenwerken met Strollo?

Bied gemak: Transformeer je locatie tot een stressvrije bestemming voor mensen met jonge kinderen door Strollo-deelbuggy’s beschikbaar te stellen. Zo hoeven ze niet langer te sjouwen met kinderwagens, waardoor ze meer kunnen genieten van hun bezoek aan jouw attractiepark, dierentuin, wandelpark of winkelcentrum.

Verhoog de aantrekkelijkheid: Strollo voegt een extra laag van comfort en aantrekkelijkheid toe aan je aanbod. Geef gezinnen een reden om langer te blijven en meer te consumeren, of het nu gaat om attracties, winkels of horeca.

Verzamel leerrijke data: Elke Strollo-deelbuggy is uitgerust met een GPS-tracker en slot. Dit biedt waardevolle inzichten in het gedrag van je klanten, zoals heatmaps en looplijnen. Gebruik deze gegevens om je aanbod te optimaliseren en aan te passen aan de behoeften van je doelgroep.

Hoe Werkt het?

 1. Eenvoudig Implementeren: Strollo kan gemakkelijk geïntegreerd worden op strategische locaties binnen je faciliteit, zoals ingangen, informatiepunten of parkeerplaatsen.
 2. Reserveringsplatform: Strollo biedt een handige reserveringsapp waarmee ouders snel en gemakkelijk een buggy kunnen huren.
 3. Onderhouds- en Beheerservice: Afhankelijk van je voorkeur kan Strollo een volledige onderhouds- en beheerservice bieden, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Strollo’s Duurzaamheidsbelofte

Bij Strollo streven we naar duurzame mobiliteit. Onze deelbuggy’s zijn ontworpen met duurzame, recyclebare materialen en hebben een lange levensduur. We werken samen met de sociale economie voor assemblage en onderhoud, waardoor we de lokale gemeenschap ondersteunen.

Of je nu een attractiepark, dierentuin, winkelcentrum, hotelketen, of een andere locatie bent die ouders met jonge kinderen aantrekt, Strollo kan je helpen je aanbod te verbeteren en je klanten tevreden te stellen. Laten we samenwerken om de mobiliteitservaring van gezinnen te transformeren en tegelijkertijd waardevolle inzichten te genereren. Neem vandaag nog contact op met Strollo en word een partner in gedeelde mobiliteit.

Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’
Care, don’t carry
Let the good times stroll
They see me strollin’

Formules & pakketten

Full Ownership Partners

Met het Full Ownership-model kunt u als partner een volledige Strollo kinderwagenvloot aanschaffen en zelf de dienstverlening verzorgen. U heeft de autonomie om de verhuurmodaliteiten en de operationele organisatie te bepalen. Strollo staat u bij met onderhoudsopties en servicepakketten, waardoor u flexibel kunt inspelen op de behoeften van uw locatie.

Voordelen:

 • Beleidsvrijheid om te investeren in de toekomst van uw locatie.
 • Aanpasbare afschrijvingsmogelijkheden.
 • Ondersteuning door Strollo bij onderhoud en serviceopties.

Strollo Full Service Partners

Het Strollo Full Service-model biedt u begeleiding bij de integratie van deelbuggy’s in uw locatie, terwijl u een uitgebreide serviceovereenkomst met Strollo sluit.

Deze formule wordt op maat gemaakt op basis van het aantal benodigde buggy’s en uw specifieke operationele vereisten.

Voordelen:

 • Geen zorgen over operationele details.
 • Lage instapkosten voor een snelle uitbreiding van uw mobiliteitsaanbod.
 • Transparant inzicht in maandelijkse of jaarlijkse uitgaven.

Duurzaamheid & Onderhoud

Strollo heeft een sterke focus op duurzaamheid. Onze buggy’s zijn ontworpen met circulaire principes en duurzame materialen voor een lange levensduur. We bevorderen community engagement om ervoor te zorgen dat de buggy’s goed worden beheerd en na gebruik netjes worden ingeleverd.

We bieden aanvullende modules en producten om gebruikers te ondersteunen bij het zorgvuldig gebruik van de buggy’s. Daarnaast hebben we een jaarlijks servicepakket voor grootschalig onderhoud, altijd in samenwerking met de sociale economie. Onze Strollo-herstelservice zorgt ervoor dat eventuele problemen binnen 48 uur worden opgelost, zodat de impact minimaal blijft.

Preorder your
strollo now

  Wil je als gemeente, park, bedrijf of organisatie ook Strollo buggy’s verhuren?
  Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!